GLASWANDEN
brengen transparantie en onderlinge communicatie, naar wens in enkel of dubbel glas


Coral35


Het stijlvolleenkelglas voorraadprogramma van Variwand.
Snel leverbaar, praktisch én voordelig.

Profielen en deurkozijnen zijn in mat zwart en wit (RAL 9010) uit voorraad. Andere uitvoeringen en kleuren zijn op bestelling mogelijk en vlot leverbaar.

Profielhoogte slechts 35mm!
Deurkozijn uit voorraad van 2350mm hoog, een andere hoogte is uiteraard mogelijk.
Hardglazen, volblad of glaskaderdeuren naar keuze.
Glasdikte 10 mm - 16 mm mogelijk.
Geluidsisolatie vanaf Rw 34 dB.
Levertijd bedraagt ca. 3-4 weken (excl. deuren).

IMG_0375
IMG_5470
IMG_9961
IMG_1361

quint-it


De innovatieve quint-it wand is meer dan een glaswand. Het is een totaal vormgegeven systeem dat architectuur tot leven brengt.
Het krachtige antraciet profiel rondom is gelijk van afmeting aan deurkozijnen, deur- en schuifdeurbeslag. Daarbij liggen het vaste glas en de glasdeuren in eenzelfde lijn. Hierdoor ontstaat er een strak ontwerp dat geschikt is voor vrijwel iedere ruimte.  Stijl en aantrekkingskracht door duidelijke lijnen en lineair design. Less is more.

Glasdikte 10 mm, 12 mm - 17,5 mm mogelijk.
Geluidsisolatie met 16,8 mm gelaagde glasdeur tot R'w 42 dB.


S300

Systeem 300 voor een maximale transparante beleving. Strakke vormgeving, een bescheiden profiel en gunstige prijs zorgen voor het succes van deze wand.
De ruimtehoge glasruiten staan stabiel en safe doordat deze vastgeklemd zijn in het 2-delig profiel rondom. De glasruiten worden onderling verlijmd en met slechts 2 mm afstand vormt zich een vrijwel naadloos beeld van glasoppervlak.

Waar discretie of concentratie gewenst zijn kunnen de glasdelen eenvoudig van een matteringsfolie of fotoprint worden voorzien. Ook zijn er akoestische panelen voor meer geluidsabsorptie. Deurelementen met zowel houten-, glas- als schuifdeuren zijn mogelijk.
Geluidsisolatie realiseerbaar van R’w 36 tot 44 dB.


Horizonte


De naam zegt voldoende.
Deze glaswand blinkt uit door haar geavanceerde schuifdeur waarbij het loopstel geheel opgenomen is in het bovenprofiel. Dat oogt fantastisch!
Ook de verticale staander is uniek. Deze kan naar wens vanuit verschillende posities én richtingen van glas worden voorzien. In enkel- en dubbel glas. Kiest u maar!

De opbouw is ideaal voor modulaire glaswanden waar eenvoudig wanddelen moeten worden uitgenomen of toegevoegd. Het laat zich bovendien prima combineren met onze dichte wanden.
Geluidsisolatie systeem Horizonte van R’w 36 tot 46 dB.