Snelleverprogramma

oktober 7, 2015 Stephan

Zo snel gaat dat!

IMG_1397

Het is een bekend probleem: na een zorgvuldige afweging van alle voorstellen voor het nieuwe kantoor is de lange levertijd van de inrichting vaak een domper op de keuze. Daarom is snelheid wel zo fijn. Zeker voor bepalende componenten die voor aan het inrichtings-traject zitten zoals wanden. Met korte lijnen en snel schakelen helpt Variwand u daarbij door een wandsysteem aan te beiden dat al vanaf 2 weken na opdracht en inmeting leverbaar is. Zo staan de wanden vaak na 3 weken al geheel gebruiksklaar tot uw dienst.  Ook met glas én individueel gemaatvoerd op uw kantoor. Zo snel gaat dat!

Variwand past hierbij het UNI-wandsysteem toe. Gesloten wanden in gipsbeplating met vinylbehang of gemelamineerd spaanplaat. Glascassettes met dubbel of enkel glas. Ruimtehoog of gestapeld. Er is voldoende keuze, ook in profielkleuren en soorten deuren. Met een prima geluidsisolatie en een moderne uitstraling.

Naast het UNI wandsysteem levert Variwand nog een breed scala aan andere wanden. Met nog meer varianten, maar daarvoor hebben we wel iets meer productietijd nodig. Laat u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden en gunstige prijzen.