Dichte wanden


UNI 100
De zeer snel te leveren en monteren UNI 100 wand is naar keuze opgebouwd met beplating van gips of melamine. Als het snel moet biedt deze wand de oplossing. Met als resultaat een
voordelige wand met een fraaie, rustige uitstraling.

De wand is opgebouwd uit aluminium kaderprofielen, gepoedercoat in een RAL-kleur naar keuze of geanodiseerd. Het plafondprofiel heeft een sparing voor schilderijhaakjes en het vloerprofiel is terugliggend uitgevoerd. De elementen worden gekoppeld d.m.v. een omega met aluminium platstrip. Voor de afwerking kunt u kiezen uit glasweefsel scans, diverse soorten behang, fotoprints of interieur betimmeringen. Kortom: de wand is zeer snel en flexibel inzetbaar met elke gewenste uitstraling.

Er is een ruimte keuze in deurunits: hardglas, volblad, kaderdeuren en taatsdeuren.
Geluidsisolatie systeem UNI 100 van  R’w 44 tot 56 dB.


S100
Laat zich moeiteloos combineren met onze glaswanden.
Systeem 100 is een flexibel wandsysteem voor het variabel blijven delen van ruimten. Omdat het basisframe combineerbaar is met vrijwel alle andere Variwand systemen ontstaat een breed scala aan mogelijkheden voor invulling met glas-, deur- en wandelementen.
De profielen in de schaduwvoegen maken het mogelijk diverse organisatie elementen aan de wand te hangen. In de gesloten wandpanelen is meer dan voldoende ruimte voor bekabeling en inbouwcontactdozen.

De wanden beschikt over eigen stabiliteit, daarom zijn geen voorzieningen in het plafond nodig. Montage onder het plafond maakt het mogelijk snelle aanpassingen of verplaatsingen door te voeren.
Geluidsisolatie systeem 100 realiseerbaar van R’w 45 tot 61 dB.

TD100-1 TD100-2     TD100-3    TD100-4