Dubbel glas systemen


UNI 100
De monobloc glaswand is dubbelbeglaasd en kan worden uitgevoerd in allerlei soorten glas zoals matglas, gekleurd glas, figuurglas en vele andere soorten eventueel voorzien van een bedrijfslogo. De glasdelen zijn ruimtehoog of gestapeld.
De maatvoering is aan uw situatie aan te passen.

De wand wordt opgebouwd uit aluminium kaderprofielen, gepoedercoat in een RAL-kleur naar keuze of geanodiseerd. Het plafondprofiel heeft een sparing voor schilderijhaakjes en het vloerprofiel is voorzien van een terugliggende plint. In de spouw van de glaswand kunnen verticale lamellen of jaloezieën worden ingebouwd.

Er is een ruimte keuze uit deurunits: hardglas, volblad, kaderdeuren en taatsdeuren.
Geluidsisolatie system UNI 100 vanaf  R’w 44 dB.S550
De basis van systeem 550 is de geheel organiseerbare wandstijl die de verschillende wandelementen (open of gesloten) verbindt tot een attractieve wandverdeling. De met de wand in lijn liggende glasdelen zorgen door hun grote onderlinge afstand en dubbelglastechniek voor hoge akoestische waarden, zodat u ongestoord kan werken. Afschermen of juist verbinden.

Systeem 550 is bij uitstek geschikt voor het celkantoor waarbij hoge geluidsisolatie-eisen gelden.
De wand is neutraal van vormgeving en past prima binnen een zakelijk en tijdloos ontwerp.

Naast draaideuren (in hout of glas) kunnen ook extra grote glazen schuifdeuren worden toegepast.
Geluidsisolatie systeem 550 realiseerbaar van R’w 44 tot 51 dB.


S700
Wandsysteem 700 heeft moderne flush glazing.
Alle wandelementen liggen supervlak in één lijn.

De glasruiten zijn volgens de nieuwste lijmtechnieken op de profielen geplakt waardoor een kozijnomlijsting ontbreekt. Hierdoor ontstaat het beeld van oneindig glas.

Uiteraard zijn ook de integrale deurkozijnen en deurbladen zijn aan de gangzijde geheel in één vlakke lijn met de overage glasdelen.
Door de strakke vormgeving is dit systeem makkelijk te reinigen.
Geluidsisolatie systeem 700 realiseerbaar van R’w 44 tot 52 dB.


     


Horizonte
Naast de enkel-glas variant kan de Horizonte wand ook met dubbel glas worden uitgevoerd. Door de hoge geluidsisolatie dan ook bij uitstek geschikt als transparante scheiding tussen kantoren en vergaderruimten. Ook zijn eenvoudig overgangen van enkel naar dubbel glas realiseerbaar.
Zoveel flexibiliteit krijgt u nergens in één wandsysteem. 

De opbouw is ideaal voor modulaire glaswanden waar eenvoudig wanddelen moeten worden uitgenomen of toegevoegd. Het laat zich bovendien prima combineren met onze dichte wanden.
Geluidsisolatie systeem Horizonte van R’w 36 tot 46 dB. 

Alle hier genoemde dubelglas systemen zijn te voorzien van horizontale of verticale jaloezieën. Handbediend of elektrisch.