Enkel glas systemen


coral35
Het stijlvolle enkelglas voorraadprogramma van Variwand.
Snel leverbaar, praktisch én voordelig.

Profielen en deurkozijnen zijn in mat zwart en wit (RAL 9010) uit voorraad. Andere uitvoeringen en kleuren zijn op bestelling mogelijk en vlot leverbaar.

Profielhoogte slechts 35mm!
Deurkozijn uit voorraad van 2350mm hoog, een andere hoogte is uiteraard mogelijk.
Hardglazen, volblad of glaskaderdeuren naar keuze.
Glasdikte 10 mm - 16 mm mogelijk. Geluidsisolatie vanaf Rw 34 dB.
Levertijd van veiligheidsglas (op maat gemaakt) bedraagt ca. 2-3 weken.


quint-it
De innovatieve quint-it wand is meer dan een glaswand. Het is een totaal vormgegeven systeem dat architectuur tot leven brengt.
Het krachtige antraciet profiel rondom is gelijk van afmeting aan deurkozijnen, deur- en schuifdeurbeslag. Daarbij liggen het vaste glas en de glasdeuren in eenzelfde lijn. Hierdoor ontstaat er een strak ontwerp dat geschikt is voor vrijwel iedere ruimte.  

Quint-it heeft stijl en aantrekkingskracht door duidelijke lijnen en lineair design. Less is more.
Om het transparante karakter te benadrukken is de wand vooralsnog uitsluitend verkrijgbaar met glazen daai- en schuifdeuren met hoge isolatie. Aan het glas zijn panelen te integreren met een vulling naar keuze. Zo kunt u de akoestiek of de attentiewaarde verhogen. Wij informeren u hier graag over.

Glasdikte 10 mm, 12 mm - 17,5 mm mogelijk.
Geluidsisolatie met 16,8 mm gelaagde glasdeur tot R'w 42 dB.


S300
Zonder verticale staanders zorgt systeem 300 voor maximale transparante beleving. Strakke vormgeving, een bescheiden profiel en gunstige prijs zorgen voor het succes van deze wand.
De ruimtehoge glasruiten staan stabiel en safe doordat deze vastgeklemd zijn in het 2-delig profiel rondom. De glasruiten worden onderling verlijmd en met slechts 2 mm afstand vormt zich een vrijwel naadloos beeld van glasoppervlak.

Waar discretie of concentratie gewenst zijn kunnen de glasdelen eenvoudig van een matteringsfolie of fotoprint worden voorzien. Ook zijn er akoestische panelen voor meer geluidsabsorptie. Deurelementen met zowel houten-, glas- als schuifdeuren zijn mogelijk.
Geluidsisolatie systeem 300 realiseerbaar van R’w 36 tot 44 dB.

 

TD300-2     TD300-3     TD300-4


S500
Bij systeem 500 is het glas axiaal geplaatst. Glasruiten van 8 – 12 mm dikte worden van aan beide zijden van een omlijsting voorzien. Duidelijke belijning en uniforme breedte van glas- en deurkozijnen maken deze wand visueel breed toepasbaar.
Achteraf mogelijkheid tot aanpsssing met twee of drie lagen glas toe te passen. Naast draaideuren in hout of glas kunnen ook extra grote glazen schuifdeuren met hoge geluidsisolatie worden toegepast.
De prefabricage zorgt voor een snelle en schone montage op de werkvloer. De uitwisselbaarheid van de onderlinge wandelementen staat garant voor onbegrensde vrijheid bij de indeling van ruimten in de toekomst.
Geluidsisolatie systeem 500 realiseerbaar van R’w 34 tot 37 dB.

      


S800
Systeem 800 is een enkelglas flush-glazing wand.
Het glas is aan de gangzijde tegen de nodigde montageprofielen verlijmd volgens de modernste lijmtechnieken.

Glas, kozijn en deurblad liggen in één lijn aan de gangzijde.
Hierdoor ontstaat een supervlakke glaswand. Dat is design!

Het systeem is ontworpen om de nadruk op de architectuur van het interieur te leggen en past zich daarmee naadloos aan bij het interieurontwerp. De deuren zijn ruimtehoog of met bovenlicht en kunnen zowel als draaideur en schuifdeur worden uitgevoerd.
Geluidsisolatie systeem 800 realiseerbaar van R’w 36 tot 42 dB.


    


Horizonte
De naam zegt al voldoende. Deze glaswand blinkt uit door haar geavanceerde schuifdeur waarbij het loopstel geheel opgenomen is in het bovenprofiel. Dat oogt fantastisch!
Ook de verticale staander is uniek. Deze kan naar wens vanuit verschillende posities én richtingen van glas worden voorzien.
In enkel- en dubbel glas. Kiest u maar!

De opbouw is ideaal voor modulaire glaswanden waar eenvoudig wanddelen moeten worden uitgenomen of toegevoegd. Het laat zich bovendien prima combineren met onze dichte wanden.
Geluidsisolatie systeem Horizonte van R’w 36 tot 46 dB.